Tuesday, 28 June 2011

2 [ OP ] Jurugambar Rasmi

Just nak share hasil aku masa jadi OP kenduri kahwin adik ipar aku. Mmg penat tapi aku enjoy. Sesi outdoor kiteog buat petang pas kenduri sebelah lelaki. Dibantu oleh 2 org crew (adik aku jugak) mmg ikut sukahati kiteorg le...Pengantin pun bakal akan menimang cahayamata.Congratulate

                                                                   Hazrul & Aqilah










Outdoor _ Stesen Keretapi Lama Kampar.







Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Monday, 27 June 2011

0 Kalau dah rezeki susah nak cakap....

Asalnye aku pegi ke farewell dinner colleague aku coz dia akan transfer ke Johor. Lastly,diorg bgtau ada gift birth untuk Alisya...anak aku dah 4 bulan. For my fren Anuar,I wish u gud luck in your career development...Insyaallah.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Pandainye masak.

Aku paling suka ari cuti, bukan ape isteriku masak sedap sket bile cuti. Sapa lagi nak puji isteri kalo bukan suami sendiri. Aku pun kenyang..he..Tak heran la berat aku meningkat dgn "dahsyatnye" sejak kahwin.Paling best udang goreng tepung...korg layan jela gambornye..
Nikon 50mm menambahkan lagi kerangupannya
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

1 Tak ku sangka dalam banyak cuti

Jumaat lepas isteriku pergi berjumpa dgn guru tadika Fathullah, berbincang dan dapatkan maklumbalas mengenai perkembangan dia kat tadika.

Hasilnya..
Result examnye..
  1. Fathullah nie dalam kelas suka buat macam tak tahu tapi bile exam boleh je dia buat. Yg aku  tak sangka dia dpt no 5 dari 25 student. Pada aku ok la jugak coz ari tu hampir 2 bulan dia cuti mase ibunye bersalin. Lagi pulak kalau aku pergi kursus lama aku bawak diorg ikut sekali..Alhamdulillah.
  2. Sedikit Nakal. Ada geng tiga serangkai..membuli kawan-kawan lain. Komen aku -  nie perangai ibu..he
  3. Keseluruhannya, dia jenis budak "cepat tangkap" kata gurunya. Kalau cuti lama gurunya mintak kiteorg ajar dia supaya dia tak ketinggalan.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

0 Cooti Time - Sungkai Hot Spring

Aku ni memang "kaki jalan", pantang ada peluang.Kini, hobi aku dah lama berjangkit dgn isteriku. Dulu ada gak pandai komplen tapi skrg...pantang..pantang tak ajak.Baru-baru nie pulak jiran aku jemput dok kat homestay dia. Sebenarnya dah lama diorg offer tapi kiteorg tak de masa..


Lepas mandi aku ajak Fathullah..nie muka terpaksa

Paksa rela jadi model
Ape pun terima kasih bebanyak buat jiranku, Abg Man dan Kak Iza atas offer nie..berbaloi
Airis Alisya tengah lena... aku tak bleh tahan, snap gambor.
                                                                 
                
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Sunday, 26 June 2011

2 Kini bermula....

Salam. Syukur kehadrat Allah SWT atas kekuasaannya menggerakkan aku untuk memulakan blog ini.
Blog ini didedikasikan buat 2 cahayamataku yang amat aku sayangi...Harith Fathullah dan Airis Alisya. Moga blog ini dpt menjadi suatu ingatan dimasa hadapan. Abah dan Ibu mendoakan moga menjadi anak yg soleh dan solehah.
Terlalu banyak yg hendak aku kongsikan tentang kehidupan ini. Buat isteriku terima kasih atas dorongan untuk aku memulakan langkah ini. Blog ini bertujuan merakamkan suka duka kehidupan, perkongsian ilmu, kebenaran dan harapan, moga menjadi hamba Allah SWT yg bertaqwa. Sesungguhnya kita tak punya banyak waktu......Kiamat itu pasti datang.

"Yang baik itu dari Allah SWT dan yg buruk itu dari diriku yg hina ini "

                                                        SHARING IS CARING
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...